Zákaznická podpora:info@elektro-kvart.cz

Remoska D52F/10 4l Dua Glass

Kód: BZ-41013762
Tip
Značka: Remoska
3 599 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
23.4.2024

Elektrický pečicí hrnec • příkon 580 W • pro všechny typy sporáků • objem 4 l • funkce vaření a pečení • nerezový povrch.Pečicí hrnec Remoska Dua Glass s okénkem.Odolný nerezový povrch, hrnec lze použít na všechny druhy sporáku včetně indukce, skleněná poklice.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Objem hrnce / pánve (l): 4
Příkon hrnce / pánve (W): 580
Displej: bez displeje
Nastavitelná teplota: ne
Funkce držení teploty: NE
Funkce hrnce: peče; vaří
Časovač/minutka: ne

Pečící hrnec Remoska® s nepřilnavým povrchem 4 l, okénko v pečicím víku.

  • Pečicí hrnec Remoska® DUA o příkonu 580 W díky dvěma víkům umožňuje vaření a pečení v jednom hrnci
  • Díky odolnému nerezovému povrchu je zajištěna dlouhá životnost hrnce
  • Hliník zaručuje rovnoměrnou distribuci tepla v celém hrnci a zajišťuje tak vždy skvělé výsledky pečení
  • Ideální teplota pro pečení: 160–180 °C
  • V pečicím víku je umístěno okénko
  • Díky zesílenému dnu a indukčnímu povrchu lze v hrnci vařit na všech typech sporáků včetně indukce
  • Hrnec tak můžete použít se skleněnou poklicí k přípravě nejrůznějších polévek, omáček a vývarů
  • Skleněná poklice z tvrzeného bezpečnostního skla a osazena plastovým držadlem
  • Horní průměr hrnce: 29 cm   
  • Výška hrnce: 10 cm
  • Doporučení max. výška pokrmu pro pečení: 4 l
  • Doporučená max. výška pokrmu pro vaření se skleněnou poklicí: 5 l
  • Vhodné do myčky: pečicí hrnec a skleněná poklice
  • Součástí balení je i přívodní kabel s euro konektorem a evropskou zástrčkou, který je odnímatelný od držadla a praktický stojan vyrobený z teplotně odolného plastu



Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 4.440
Výška (cm): 19.00
Šířka (cm): 32.00
Hloubka (cm): 53.00

Doplňkové parametry

Kategorie: Elektrické hrnce
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: