KLUGE 489.81
Kód: BZ-DB-489.81Detailní popis produktu
- Výkonný a spolehlivý motor s příkonem 550W
- Kapacita až 2,5 kg masa za minutu
- Odolný oboustranný nůž z tvrdé oceli
- 3 sítka s průměry otvorů 2,7 , 4 a 8 mm pro přesné nastavení jemnosti mletí
- Kovová mlecí komora o velikosti č. 8
- Nástavec pro plnění střívek na klobásy, jitrnice a paštiky
- Bezpečnostní spojka proti přetížení motoru.
- Gumové protiskluzové nožky
- Odolná Long Life konstrukce
- Nástavec na strouhání se 4 bubny
- Typy bubnů: plátkování, hrubé strouhání, jemné strouhání, tření (brambor nebo zeleniny)
-
Vysoká kapacita až 2,5 kg masa za minutu je více než dostačující nejen pro běžnou práci v domácnosti, ale zvládne hravě například i zabijačku, což jej předurčuje k využití také v nejrůznějších gastronomických zařízeních.
Strojek je určen ke mletí masa, slaniny, sýrů, zeleniny, máku atd. Součástí příslušenství je nástavec na plnění střívek pro výrobu uzenin, klobásek nebo paštik. Součástí základní výbavy jsou 3 sítka s průměry oček 2,7 , 4 a 8 mm. Můžete tak velmi přesně nastavit potřebnou jemnost mletí.
Jemné sítko 2,7 mm se mimo jiné skvěle hodí ke mletí máku. Pro dosažení opravdu jemné konzistence máku se doporučují dva cykly mletí. Před samotným mletím nikdy nezapomeňte mák nejprve spařit horkou vodou. Jemné sítko je dále vhodné například ke mleti vařených nebo syrových jemných mas, jater či slaniny.
Střední sítko 4 mm se používá nejčastěji na přípravu hovězích, vepřových nebo jehněčích paštik, klobás a sekané.
Sítko 8 mm použijete na přípravu restovaného masa na gulášovou polévku, na zpracování zbytků masa (např. chrupavek, klobás) atd.
Tento model je navíc vybaven také univerzálním nástavcem na strouhání se 4 strouhacími bubny:
1. Jemné strouhání
2. Hrubé strouhání
3. Plátkování
4. Velmi jemné strouhání / tření brambor (například na bramboráčky) nebo zeleninyVýška: 32 cmŠířka: 18 cmHloubka: 22 cmHmotnost: 2 kgHmotnost v obalu: 3 kg
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mlýnky na maso |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.