Káva DeLonghi Kimbo Classic 250g zrnková
Kód: DB-DELKAVA6Související produkty

Plně automatický stribrny kávovar DeLonghi ECAM 21.117SB s cappuccino systémem, který mísí mléko s párou a...

Kávomlýnek Valentino s mlecími kameny pro mletí kávových zrn. Kávomlýnek vyniká velmi snadným použitím a...

Exkluzivní pákový kávovar široký pouze 14,9 cm. Profesionální tlak 15 b. Vyjímatelná nádržka s kapacitou 1,2l

Plno automatický kávovar pro přípravu espressa, cappuccina, caffe latte, latte macchiato. Příkon 1 450 W. Tlak 19...

Exkluzivní pákový kávovar z designové řady Scultura, prvky z nerez oceli, Cappuccino systém, lze použít mletou kávu...

Pákový kávovar Stretto ve slim designu s příkonem 1350 W, nádržkou na vodu 750 ml a tlakem čerpadla max. 15 barů.

Lze používat zrnkovou i mletou kávu, kávovar je vybaven tryskou na napěnění mléka pro krémovou pěnu, lze připravovat...

Plně automatický kávovar, kompatní rozměry, nastavení teploty a stupně hrubosti mletí kávových zrn.snadné ovládání...

NEJMENŠÍ KÁVOVÝ PLNOAUTOMAT S LDC DISPLAYEM na zrnkovou kávu + AUTOCAPPUCCINO s nádobou na mléko. Tlak 15 barů, objem...
Detailní popis produktu
Kávové směsi
Existují desítky různých druhů kávových zrn, ale dvě z nich jsou opravdu důležité: Arabika a Robusta. Zrna Arabiky mívají sladší a jemnější chuť s tóny cukru, ovoce a bobulových plodů. Robusta má silnější a drsnější příchuť s obilným nádechem a velice jemnou dochutí arašídů. Obsahuje dvakrát více kofeinu než Arabika a obecně je považována za méně kvalitní kávu. Ačkoli některé Robusty mohou být kvalitnější a jsou oceňovány především při přípravě espressa pro jejich silnou chuť a smetanové tělo.
Robusta
- silnější, drsnější příchuť s nádechem obilovin a jemnou dochutí arašídů, více kofeinu, krémovější
Arabika
- sladká, s tóny cukru, ovoce a bobulových plodů, vysoká kyselost
Doplňkové parametry
Kategorie: | Malé spotřebiče |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.